CNC-drejning af plast, stål og andet metal

Kvalitetsbevidst leverandør af CNC-bearbejdning

Leder du efter en underleverandør, som tilbyder CNC-drejning? Så er vi det rette sted for dig. Hos JR-Teknik udfører vi CNC-bearbejdning for erhvervskunder i blandt andet Grindsted, Kolding, Billund og Esbjerg samt hele Midtjylland. Vi er en fleksibel, ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst underleverandør. Dermed kan du se frem til et fordelagtigt samarbejde.

Vi drejer metal- og plastemner op til Ø250×450

Vi tilbyder alle former for CNC-drejning og anden CNC-bearbejdning af blandt andet plast, stål og andet metal. Vi er yderst kompetente og kan fremstille alle slags emner, og vi udfører opgaven med den ønskede præcision.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CNC, der står for "computer numerical control", refererer til automatiserede værktøjsmaskiner, som kan fremstille mange ensartede og komplekse dele. CNS-værktøjet udfører drejeopgaverne ved hjælp af forprogrammerede sekvenser af maskinstyringskommandoer.

Vi foretager CNC-drejningerne på vores Mazak Quickturin 15, som kan dreje op til Ø250×450. Drejebænken kan håndtere otte værktøjer og kan klare gennemboringer op til Ø51. Tomgangssvingningshastigheden er 45-4500 OPM. Vi har også skære- og fræseværktøjer.

Få et uforpligtende tilbud på CNC-drejning

Kontakt os for at høre mere om vores maskinpark, vores ydelser og vores priser. Samtidig kan vi fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med drejeopgaver. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede CNC-drejning eller CNC fræsning.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JR-Teknik ApS

Thorsvej 106

7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

facebook-white   instagram-white

Kontakt os

Telefon: 26 85 36 12

E-mail: info@jr-teknik.dk

CVR: 42904384

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.