CNC-fræsning af plast, stål eller andet metal

​Kvalitetsbevidst og ansvarsbevidst underleverandør

​Skal du have udført CNC-fræsning af plast, stål eller andet metal? Så lad os stå for opgaven. Hos JR-Teknik udfører vi spåntagning for erhvervskunder i blandt andet Grindsted, Billund, Kolding, Esbjerg og hele Midtjylland. Vi er en kvalitetsbevidst, fleksibel og ansvarsbevidst underleverandør, og derfor kan vores kunder altid forvente spåntagning med stor præcision.

Vi fræser plast- og metalemner op til 760x508x508

Vi udfører alle former for CNC-fræsning af emner af plast, stål eller andet metal. Vi har store kompetencer med at fremstille alle slags emner, og emnerne bliver altid udført med den ønskede præcision. Vi udfører også CNC-drejning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CNC står for "computer numerical control". Der er tale om en automatiseret værktøjsmaskine, som udfører fræseopgaver ved hjælp af forprogrammerede sekvenser af maskinstyringskommandoer.

Vi tilbyder 3-akset fræsning op til 760x508x508 på vores Haas VF2SSYT. Den har automatisk emneopmåler, tomgangssvingningshastigheden er op til 12000 OPM, og den har indvending køling på 21 bar.

Kontakt os for at få et tilbud på CNC-fræsning

Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om, hvad vi tilbyder inden for spåntagning, og om vores priser. Vi tilbyder råd og vejledning, så du får det bedst mulige resultat til dit produkt. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede CNC-fræsning eller anden spåntagningsopgave.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JR-Teknik ApS

Thorsvej 106

7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

facebook-white   instagram-white

Kontakt os

Telefon: 26 85 36 12

E-mail: info@jr-teknik.dk

CVR: 42904384

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.